Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

Nederland Hufeisen Horseshoes Horseshoes

9 artikel(en)

per pagina

 • James manchetknopen

  1 review(s)

  James

  Manchetknopen met een hoefijzer

  Deze set prachtige manchetknopen is speciaal voor de man die graag goed gekleed en met veel geluk de deur uit gaat. De verchroomde hoefijzers glimmen je tegemoet en zorgen voor veel geluk onderweg.

  Meer info
  € 14,95

 • Marshal hoefijzer ring

  The Marshal

  Deze opvallende hoefijzer ring is precies dezelfde als die van Raylan Givens droeg in de serie 'Justified'. Deze stoere en rechtvaardige Marshal zie je op veel foto's terug met een pistool én deze opvallende hoefijzer ring. Daarom is het zeker geen sierraad voor watjes. Het is een knots van een hoefijzer ring die gemaakt is van Roestvrij staal. Hij kan dus, net als de drager tegen een stootje.

  Meer info
  € 22,50

  Niet in voorraad

 • Victoria

  Victoria

  (Zilveren hoefijzer ketting met roze zirconia's)

  Dit echt zilveren hoefijzer met schitterende roze zirconia's hangt aan een elegante ketting. De steentjes schitteren in het maanlicht en daarmee kan het geluk niet op. De hanger is gemaakt van 925 sterling zilver en bezet met ontelbare roze zirconia's. De lengte van de ketting kan aangepast worden. Deze prachtige ketting wordt geleverd met het boekje "Veel Geluk".

  Meer info
  € 14,95

 • Magdalena

  Magdalena

  (Zilveren hoefijzer ketting met oranje zirconia's)

  Deze ketting is een must have voor alle mensen op zoek naar geluk. Het zilveren hoefijzer hangt aan een prachtige ketting en is ingezet met vele schitterende oranje zirconia's. De hanger is gemaakt van 925 sterling zilver en bezet met ontelbare oranje zirconia's. De lengte van de ketting kan aangepast worden. Deze prachtige ketting wordt geleverd met het boekje "Veel Geluk".

  Meer info
  € 14,95

 • Elisabeth

  Elisabeth

  (Zilveren hoefijzer ketting met blauwe zirconia's)

  Deze ketting is een droom voor alle mensen op zoek naar geluk. Het zilveren hoefijzer hangt aan een prachtige ketting en is ingezet met vele schitterende blauwe zirconia's. De hanger is gemaakt van 925 sterling zilver en bezet met ontelbare blauwe zirconia's. De lengte van de ketting kan aangepast worden. Deze prachtige ketting wordt geleverd met het boekje "Veel Geluk".

  Meer info
  € 14,95

 • Mini hoefijzer Rood

  Mini hoefijzer Rood

  Dit zijn hele echte, hele kleine, nieuwe hoefijzertjes. Dit exemplaar is goed schoongeborsteld en daarna voorzien van een wilde rode print. Ze worden geleverd in een setje van 3 stuks.

  Meer info
  € 12,50

  Niet in voorraad

 • Mini hoefijzer Paars

  Mini hoefijzer Paars

  Dit zijn hele echte, hele kleine, nieuwe hoefijzertjes. Dit exemplaar is goed schoongeborsteld en daarna voorzien van een wilde paarse print. Ze worden geleverd in een setje van 3 stuks.

  Meer info
  € 12,50

 • Mini hoefijzer Blauw

  Mini hoefijzer Blauw

  Dit zijn hele echte, hele kleine, nieuwe hoefijzertjes. Dit exemplaar is goed schoongeborsteld en daarna voorzien van een wilde blauwe print. Ze worden geleverd in een setje van 3 stuks.

  Meer info
  € 12,50

 • Mini hoefijzer USA

  Mini hoefijzer USA

  Dit zijn hele echte, hele kleine, nieuwe hoefijzertjes. Dit exemplaar is goed schoongeborsteld en daarna voorzien van prachtige print van de Amerikaanse vlag. Ze worden geleverd in een setje van 3 stuks.

  Meer info
  € 15,00

9 artikel(en)

per pagina