Nederland Hufeisen Horseshoes Horseshoes

Laat je eigen hoefijzer graveren dag! Gratis!

Waarom?

Al jaren lang krijgen we de vraag van mensen die zelf een hoefijzer hebben om deze te laten graveren. We hebben het een tijdje gedaan, maar het bleek logistiek technisch erg lastig om dit goed te doen. Vandaar deze dag om iedereen tegemoet te komen en graveren wij je eigen hoefijzer.

Voor Wie?

Het kan zijn dat je zelf een paard hebt of op een lievelingspaard rijdt en hiervan een hoefijzer hebt en graag het naam van het paard wil laten graveren. Wellicht heeft u echt geluk gehad en een hoefijzer gevonden en deze wilt u cadeau doen aan vrienden die gaan trouwen. Kortom voor iedereen die zelf een hoefijzer heeft en deze dolgraag wil laten graveren.

Wanneer?

Op zaterdag 18 april doet hoefijzers eenmalig zijn deuren open! Vanaf 11.00 tot 16.00 uur staan wij klaar om uw eigen hoefijzer voor u te graveren. Je eigen hoefijzer wordt gegraveerd met je eigen tekst terwijl je wacht. Wij zijn te vinden op de Vaartweg 51A, 1211 JE te Hilversum. (het witte pand achter de villa)

Hoe kom ik in aanmerking?

Iedereen is van harte welkom. Stuur vooraf wel even een mailtje naar info@hoefijzers.nl. Dan weten we een beetje hoeveel mensen er komen.
Het hoefijzer moet ook aan bepaalde voorwaarde voldoen om hem door ons te kunnen laten graveren.

  • Verwijder de hoefnagels van je hoefijzer en borstel het losse vuil eraf.
  • Hoefijzers met een logo op het te graveren gedeelte kunnen we niet graveren.
  • Op hoefijzers van ongeveer 14 x 14 cm kunnen ongeveer 18 leestekens kwijt.
We zien je graag op zaterdag 18 april.

18 april van 11.00 tot 16.00 uur

En kom je op je eigen paard, dan vergulden we het ijzer ook nog gratis!
Grotere kaart weergeven