Nederland Hufeisen Horseshoes Horseshoes

Geluk: een compleet cadeau

Een cadeau met geluk is een feestje!

Het maakt niet uit of het een cadeau is voor een groot huwelijksfeest of als een bescheiden bedankje. Je moet er iets moois van maken, het geluk moet er vanaf stralen.

Daarom hebben onze ontwerpers van het Gelukshoefijzer een pakket gemaakt dat boordevol geluk zit. In dat pakket zit:

 Hoefijzer met geluk

Een gelukshoefijzer

Het gelukshoefijzer in de kleur en met de gravering die u zelf heeft gekozen. Natuurlijk zit er achterop het kwaliteitszegel van GoodluckHorseshoes. Deze ijzers brengen gegarandeerd geluk.
Garantie op geluk

Geluksgarantie

De levenslange geluksgarantie: als het hoefijzer na een jaar nog steeds geen geluk heeft gebracht, dan wordt het gratis omgeruild voor een nieuwe. We krijgen regelmatig de vraag of er wel eens eentje terug wordt gestuurd. Natuurlijk niet, want ze brengen natuurlijk écht geluk!

 

Veel geluk

Het boekje 'Veel Geluk'

Het boekje 'Veel Geluk' met de geschiedenis, anekdotes over gelukshoefijzers. We hebben de boekjes beschikbaar in het Nederlands, Duits, Engels en Frans. U kunt bij uw bestelling opgeven welke u erbij geleverd wilt hebben.
hoefnagels brengen ook geluk

Hoefnagels

Twee originele hoefnagels zitten bij ieder pakket. Ze zitten in een fraaie mapje waar alleen al veel werk van onze ontwerpers in zat. Want hoe maak je een mooi en stijlvol "opbergmapje' zonder iets te hoeven vastplakken. Nou, na vele ontwerpen is dat zeker gelukt. De twee hoefnagels kunnen gebruikt worden om het hoefijzer op te hangen. Hoe? dat staat beschreven op de pagina 'Hoe hang je een hoefijzer op'.

 

Geluk wens

De wenskaart

De wenskaart met uw persoonlijke gelukswens. Om u te helpen hebben we alvast een paar teksten gemaakt die u voor verschillende gelegenheden kunt gebruiken. Met 1 muisklik heeft u die tekst en kunt u hem eventueel nog aanpassen De teksten gaan allemaal over geluk. Uw tekst printen we aan de binnenzijde van deze wenskaart. Hier staan verschillende voorbeelden van de wenskaarten.
certificaat voor geluk

Een certificaat

Een certificaat dat het een echt gebruikt hoefijzer is. Alleen gebruikte hoefijzers brengen geluk, dus dat kleine certificaatje is wel belangrijk.

 

Display voor geluk

Design Display (optie)

Een display van roestvrij staal (optie). U kunt bij het hoefijzer aangeven of u het mee wilt bestellen of niet. Dit display is wel bijzonder: het is gemaakt door onze ontwerpers en daar is veel tijd in gaan zitten. Maar ze zijn nu echt perfect en voor alle hoefijzers bruikbaar. Zo straal het hoefijzer zijn geluk uit.
Een pakket vol geluk

Cadeauverpakking

Het geheel zit verpakt in een fraaie cadeauverpakking. En deze verpakking doen we nog eens in een stevige verzenddoos zodat het veilig bij u aankomt. De buitenzijde van de verzendverpakking is neutraal: de ontvanger ziet dus aan de buitenkant nog niet dat er geluk in zit