Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

Nederland Hufeisen Horseshoes Horseshoes

Wij zoeken fotografen die geluk zoeken

Je moet het ons maar niet kwalijk nemen, maar wij van ‘GoodLuckHorseShoes’ zijn een beetje gek als het om hoefijzers gaat. We zijn in de ban van al die prachtige verhalen over hoe hoefijzers inderdaad geluk brachten. We zijn onder de indruk van al die mooie dingen die mensen elkaar met een gelukshoefijzer toewensen. En we smullen van die spannende oude legendes…

Van het een komt het ander. Zo fotograferen we deze gelukbrengers ook. Op bijzondere plaatsen, soms fraai verroest, soms fel gekleurd. Dat fotograferen is een beetje uit de hand gelopen. We maakten vaak zulke mooie foto’s dat we ze wilden delen. Via Facebook, Twitter, Instgram en meer. En wat merkten we? Anderen vinden onze gekte ook leuk. Vele honderden enthousiaste reacties, likes, shares en reposts zijn steeds het gevolg.

We zullen zo langzamerhand wel alle hoefijzers bij ons in de buurt gefotografeerd hebben. Maar we willen meer (zo gaat dat nu eenmaal met gekte); we willen ook foto’s van hoefijzers op heel andere plekken, in heel andere streken en landen.

En daarom zijn we op zoek naar fotografen die geluk zoeken.

Kun je een beetje goed fotograferen? Weet je een gelukshoefijzer op een fotogenieke plek? Er op af, dan! En stuur ons het resultaat toe.
Wij plaatsen je foto, met jouw naam als fotograaf erbij (en als je wilt met een link naar je eigen blog of facebookpagina).
En tussen de fotografen die ons foto’s sturen, begint dan als vanzelf een wedstrijd.
Je zult namelijk zien dat op jouw foto er al binnen het uur honderden likes binnenstromen. Eens per maand kijken wij welke van die foto’s de meeste likes en shares heeft gekregen. De fotograaf van die foto wordt de winnaar van de maand en krijgt van ons een prachtig gouden gelukshoefijzer. En natuurlijk eeuwige roem. En natuurlijk de levenslange geluksgarantie!

Voor de duidelijkheid: de rechten van de foto blijven natuurlijk bij jou. Als wij de foto daarna nog een keer voor een publicatie willen gebruiken, nemen we contact met je op om een redelijk tarief af te spreken.

Pak je camera en ga op zoek naar jouw gelukbrengende foto!

Succes!

Wat voorbeelden van fraaie foto’s van gelukshoefijzers vind je via de onderstaande links.


De voorwaarden

  1. Als onze redactie jouw foto uitzoekt, dan plaatsen we hem alleen op bovenstaande Social Media
  2. In jouw foto plaatsen we ons 'watermerk' om te voorkomen dat anderen hem zomaar gaan gebruiken
  3. De foto's worden vierkant geplaatst: houd daar rekening mee met fotograferen
  4. De minimale resolutie moet 1.000 x 1.000 pixels zijn (maximaal 5 Mb)
  5. Jij moet de 'eigenaar/maker' van de foto zijn (je moet hem dus niet van het internet afhalen)
  6. Gaan we de foto voor andere uitingen gebruiken, dan nemen we vooraf contact met je op.
Je kunt je foto insturen met dit formulier


Iedere maand een gouden hoefijzer.Alle rechten blijven van jou.In één klap beroemd op het internet!
Je foto insturen kan hier.