Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

Nederland Hufeisen Horseshoes Horseshoes

Paars

Paars

Paars geluk

Deze gelukshoefijzers zijn origineel gebruikte hoefijzers (en brengen dus altijd geluk). Ze zijn intensief gereinigd en voorzien van een spetterende paarse coating. Natuurlijk bevat het cadeaupakket ook het boekje "Veel Geluk", de hoefnagels en de levenslange geluksgarantie.
Met de kleuren van de kussentjes in de doos maakt het een heel bijzonder cadeau voor veel gelegenheden.

Natuurlijk kunt u iedere uitvoering laten voorzien van een persoonlijke gravure

3 artikel(en)

per pagina

 • Bordeaux

  1 review(s)

  Paars Gelukshoefijzer

  (Diep Rood Kussen)

  Dit liefdevolle pakket is voor mensen die heel veel van elkaar houden. Het gelukshoefijzer zal zeker gewaardeerd worden door uw geliefde, uw familie of beste vriend! U kunt een persoonlijke gelukwens in het ijzer laten graveren en met het unieke designdisplay komt het paarse hoefijzer prachtig tot zijn recht!

  Meer info
  € 37,50

 • Pimp my room

  1 review(s)

  Paars Gelukshoefijzer

  (Geel Kussen)

  Dit kleurrijke gelukspakket doet ieder een plezier! De kleurcombinatie van diep paars en fel geel is een avontuur om uit te pakken, en het geluksijzer zal werkelijk iedere kamer ‘oppimpen’. U kunt een persoonlijke gelukwens in het ijzer laten graveren en met het unieke designdisplay komt het hoefijzer prachtig tot zijn recht.

  Meer info
  € 37,50

 • Morticia

  1 review(s)

  Paars Gelukshoefijzer

  (Zwart Kussen)

  Duister en mysterieus, net als Morticia uit de bekende serie over de Addams Family. Elegant en artistiek, dat zijn woorden die zowel de vrouw als het gelukshoefijzer beschrijven. U kunt een persoonlijke gelukwens in het ijzer laten graveren en met het unieke designdisplay komt het hoefijzer prachtig tot zijn recht.

  Meer info
  € 37,50

3 artikel(en)

per pagina