Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

Nederland Hufeisen Horseshoes Horseshoes

Giant Luck

Groot, groter, grootst. Kan dat ook bij geluk?

Een ‘gewoon’ hoefijzer is natuurlijk al een geweldige geluksbrenger. Is dat nog te overtreffen?
Nou, er bestaan gigantisch grote hoefijzers, speciaal gemaakt voor de grootste paarden ter wereld, de Shire-paarden. Die paarden zijn zó groot dat je, als je er naast staat, niet eens over hun rug kunt heenkijken. Hun hoefijzers zijn even reusachtig: elk hoefijzer is bijna twee kilo massief smeedijzer!
Zo’n gigantisch hoefijzer brengt natuurlijk ook gigantisch veel geluk –dat kan haast niet anders. De ‘Giant Luck’-hoefijzers zijn dan ook de topstukken in onze collectie geworden. We polijsten de enorme hoefijzers stuk voor stuk prachtig glanzend. Ze krijgen een extra luxe afwerking: goud, chroom of wit. We leveren ze in een hoogglans wit gelakte houten kist met een zwart fluwelen binnenwerk.

Voor wie zo’n prachtstuk niet op wil hangen maar neer wil zetten, doen we er een fraaie standaard bij. Twee bijpassende hoefnagels, het boekje ‘Veel geluk’ en onze ‘levenslange geluksgarantie’ maken het cadeau helemaal compleet.

2 artikel(en)

per pagina

 • Giant Luck Smeedijzer

  3 review(s)

  Giant Luck Smeedijzer (blank, gepolijst smeedijzer, in hoogglans witgelakte houten kist)

  Het grootste hoefijzer ter wereld! Bijna 2 kilo smeedijzer, glimmend gepolijst en ambachtelijk gegraveerd. Behalve de Giant Luck Smeedijzer zitten in de hoogglans wit gelakte houten kist een roestvrij stalen standaard (voor wie het hoefijzer liever neerzet dan hangt), twee originele hoefnagels, het boekje ‘Veel geluk’ en het certificaat voor de levenslange geluksgarantie. Een reuze cadeau van 2 kilo vól geluk!
  Let op: de levertijd van een Giant Luck Smeedijzer is 2 werkdagen. Bij de keuze betaling op factuur, wordt het hoefijzer na betaling van de factuur in productie genomen.

  Meer info
  € 125,00

 • Giant Luck Phoenix

  Giant Luck Phoenix

  (Airbrush in hoogglans witgelakte houten kist)

  Dit is het meest bijzondere hoefijzer dat we ooit in handen hebben gehad: een ‘one of a kind’ giant gelukshoefijzer, met airbrush versierd door de beroemde Nederlandse airbrush artiest Ben Oud. Net als een feniks zal het geluk uit deze Giant oprijzen, kracht straalt uit de vlammen en de paarse en blauwe glitters stralen je tegemoet in het zonlicht. De oplage van deze exclusieve uitvoering is zeer beperkt, wordt deze van jou? Meer info

  € 320,00

2 artikel(en)

per pagina