Nederland Hufeisen Horseshoes Horseshoes

Een uniek Cadeau

cadeau

Al eeuwen geleden was het een goed gebruik om bij een gelegenheden een gelukshoefijzer te geven. Toen wisten mensen al dat hoefijzer geluk brachten. En wat kun je iemand beter cadeau geven dan geluk? En dat ze geluk brengen weten we zeker, daarom zit bij ieder pakket onze unieke levenslange geluksgarantie. Mocht het hoefijzer na een jaar geen geluk brengen, dan ruilen we het direct om! Deze hoefijzers zijn hebben we voor u uitgezocht als beste cadeau. Maar u kunt natuurlijk ook een andere uitvoering kiezen als geschenk.

 

sample icon
Uniek Huwelijkscadeau

Compleet cadeau

Uw pakket bevat een ambachtelijk gegraveerd hoefijzer op een mooi kussentje met bijpassende hoefnagels in een fraaie geschenkdoos met leuke extra's! 

Meer informatie
sample icon
Levenslange garantie

Garantie voor Geluk

We zijn er van overtuigd dat iedereen die een hoefijzer krijgt enorm veel geluk heeft. Daarom durven wij op al onze hoefijzers een levenslange geluksgarantie te geven.

Meer informatie
sample icon
Volgende dag in huis

24-uurs levering

Vóór 12 uur besteld: dezelfde dag nog naar u verzonden! Bestellingen worden binnen 1 werkdag verzonden met PostNL. PostNL levert de volgende dag het Gelukshoefijzer bij u af.

Meer informatie

Een uniek cadeau bij veel gelegenheden

 

Nieuw in de Collectie

To the moon and back

3 review(s)
€ 30,00

Giant Luck Smeedijzer

3 review(s)
€ 125,00

Wild Geluk

1 review(s)
€ 35,00

Populaire Combinaties

Een cadeau voor elke gelegenheid

Kies Uw Favoriete Kleur

 
Geluksmoment

Facebook

Op Facebook hebben we een speciale pagina gemaakt om alle Geluksmomenten te delen. Ruim 5.000 fans lezen een paar keer per week écht hele leuke posts. Er worden ook regelmatig hoefijzers verloot!

Naar Facebook
Hoefijzers in het huwelijk

Cadeau

Voor een bijzondere gelegenheid zoek je natuurlijk een bijzonder cadeau. U kunt nu een geweldig cadeau geven. Bij velen hangen deze cadeaus nog steeds aan de muur.

Binnenkort beschikbaar
!
Voor iedereen

Geluk!

Iedereen wenst elkaar geluk. Maar u kunt het nu ook echt even met dit unieke cadeau.

50
Geluk over de hele wereld

Geluk in 50 talen

'Veel Geluk' is een internationaal begrip. Op deze pagina staan de vertalingen in 50 talen. Het leuke is dat in al deze landen hoefijzers worden herkend als geluksbrengers. Wij blijven intussen zoeken naar meer talen.

Alle vertalingen

Een gelukshoefijzer is een origineel cadeauk.

Gelukshoefijzers al eeuwenlang gegeven als cadeau bij vele gelegenheden over de gehele wereld.