Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

Nederland Hufeisen Horseshoes Horseshoes

Betalingsmethodes

Ogone

Good Luck Horseshoes maakt gebruik van Ogone om op een gemakkelijke en betrouwbare wijze uw betalingen af te handelen. U kunt op goodluckhorseshoes.nl op de volgende manieren betalen:

iDEAL

Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

PayPal

PayPal zorgt ervoor dat consumenten en bedrijven met behulp van enkel een e-mailadres, veilig en gemakkelijk online betalingen kunnen ontvangen en verzenden. Het netwerk van PayPal is op de bestaande financiële infrastructuur van bankrekeningen en creditcards gebouwd en vormt zo een wereldwijd betaalsysteem. PayPal levert betaaloplossingen voor kleine bedrijven, webwinkels, online verkopers en iedereen waar traditionele betaalsystemen onvoldoende mogelijkheden bieden.

Creditcard (MasterCard & Visa)

U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Uw creditcard wordt belast op het moment dat wij uw artikel(en) verzenden.

Giropay

(Duits)

Giropay is de Duitse iDEAL, dit Duitse online banksysteem is ontwikkeld door een drietal bankgroepen welke samen 80% van de Duitse markt dekken. Het betalen met giropay kan gewoon via de eigen bank wat er dus voor zorgt dat het een eenvoudig en veilige betaalmethode is.

Afhandeling

Direct na uw betaling is uw bestelling definitief. U krijgt per email een bevestiging van de ontvangst van uw betaling.
Meteen daarna gaan we voor u een mooi gelukshoefijzer uitzoeken. In ons atelier graveren we dan de door u opgegeven tekst en drukken we een fraaie wenskaart af.
De zelfde middag verzenden wij uw pakket met DPD: u krijgt dan een email met het trackingnummer ter bevestiging.

IDeal Mister Cash Maestro MasterCard PayPal"" Visa Giropay Ogone DPDBetaling Achteraf