housewarming - Gelegenheden

Nederland Hufeisen Horseshoes Horseshoes

housewarming

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Landleven

  Outdoor Gelukshoefijzer (Bedje van Stro)

  Landleven het ultieme gelukspakket voor de natuurliefhebber! Op een heerlijk geurend bedje van stro ligt ons bijzondere outdoor gelukshoefijzer. Door een speciale coating kan dit ijzer eeuwig buiten hangen zonder iets van zijn schoonheid te verliezen! Dit hoefijzer is voor de coating gegraveerd met de tekst "Veel Geluk" en met het unieke designdisplay komt het hoefijzer prachtig tot zijn recht!.

  Meer info
  € 32,50

 • American Dream (Limited Edition)

  Witte Gelukshoefijzer

  (Amerikaanse vlag kussen)

  Deze limited edition is speciaal ontworpen voor mensen die Amerika een warm hart toedragen. Dit mooie kussentje met de bekende sterren en strepen doen het geweldig met het witte hoefijzer. Een uniek cadeau voor een verjaardag, housewarming of afscheid.

  Meer info
  € 37,50

 • Gelukssjaal

  1 review(s)

  Gelukssjaal

  (Sjaal in bordeauxrood, zwart of wit)

  Op elk moment van het jaar kan iedereen wel wat warmte en geluk gebruiken! Nieuw in ons assortiment is deze stijlvolle sjaal om het geluk dicht bij u te dragen. Steel de show en maak uw outfit helemaal compleet. Te verkrijgen in de kleuren bordeauxrood, wit en zwart. Ook leuk om cadeau te doen! Meer info

  € 17,50

  Details bekijken

 • Lost socks

  1 review(s)

  Lost socks

  Het fenomeen: Waar gaan onze sokken heen? Iedereen maakt dit wel een keer mee. Ook al let je zo goed op, er verdwijnen altijd sokken. Waar gaan ze heen? Hele studies zijn erover gemaakt. De oplossing zit meestal in de wasmachine: daar schijnt een kiertje in te zitten waar sokken nog wel eens in willen kruipen. Maar ook blijken sommige huisdieren sokken lekker te vinden. Of bevinden ze zich dan toch in een andere dimensie? Vaak duiken er na verloop van tijd aardig wat sokken weer op. Maar dan zit je weer met het volgende probleem, “waar heb ik die andere sok nou gelaten?”. Dan is dit de oplossing: hang dit bord op dicht bij de plek waar je de was opvouwt, maar wel goed in het zicht. Hang hier uw eenzame sok op en wacht een paar dagen. Uiteindelijk komt de andere sok weer tevoorschijn uit een ander kledingstuk of een volgende wasmand. U kunt nu uw sokken weer herenigen. Succes verzekerd.

  Meer info
  € 35,00

 • Home is where the heart is

  1 review(s)

  Home is where the heart is

  (Natuur hoefijzer op een houten plankje)

  Helemaal van deze tijd: dit originele plankje maakt uw huis compleet. Een sierlijke en stijlvolle decoratie die nog iets extra’s toevoegt aan uw woning, namelijk een garantie op levenslang geluk! Het hand vervaardigd houten plankje is gegraveerd met de tekst “Home is where the heart is”. En waar het hart vol van is stroomt het geluk van over dus gun uzelf of uw dierbare dit echt gedragen hoefijzer en tover uw huis, werk of studieruimte om tot een plaats van geluk!

  Meer info
  € 30,00

 • De Cowboy

  4 review(s)

  Natuur Gelukshoefijzer

  (Koe Kussen)

  Dit gelukshoefijzer is voor echte cowboys. Haal de natuur in huis met dit ruige hoefijzer, voel de spirit van het wilde westen met dit koeien kussen. Voor vaderdag moet je de Cowboy hebben!

  Meer info
  € 27,50

 • Home sweet home

  1 review(s)

  Home Sweet Home

  (Kalligrafie op een houten plankje)

  Dit bijzondere plankje is geïnspireerd op de gezellige setting in een huis waar de familieleden (de letters in dit geval) knus bij elkaar zitten en samen een thuis maken. Laat met dit design aan iedereen zien dat je van je huis houdt!

  Een ideaal cadeau voor een housewarming of voor familieleden en goede vrienden.

  Meer info
  € 25,00

 • Stardust

  Wit Gelukshoefijzer

  (Roze kussen met witte sterren)

  Dit gelukspakket met een wit gelukshoefijzer op een origineel roze kussen met witte sterren is echt trendy een cadeau. Dit hoefijzer is intensief schoongemaakt en daarna voorzien van een laag stralend wit. Laat de tekst "Home Sweet Home'" erin graveren en het is een ideaal verhuiscadeau. Ook om iemand beterschap te wensen is deze combinatie erg lief of misschien houdt u hem gewoon liever zelf.

  Meer info
  € 37,50

 • Vallende Ster

  1 review(s)

  Chromen Gelukshoefijzer

  (Zacht Blauw Kussen)

  Heeft u wel eens een vallende ster gezien? Zo’n ster is magisch en bijzonder mooi, én het geeft geluk. Dit gelukshoefijzer is net zo magisch en mooi, maar het zal u zelfs meer geluk geven: een heel leven lang! U kunt een persoonlijke gelukwens in het ijzer laten graveren en met het unieke designdisplay komt het hoefijzer prachtig tot zijn recht!

  Meer info
  € 37,50

 • Wild Geluk

  1 review(s)

  Outdoor Gelukshoefijzer (Giraffe Kussen)

  Dit gelukshoefijzer is werkelijk heel bijzonder. Door een speciale coating is het ijzer beschermd tegen weer en wind en kan het buiten worden gehangen! Met dit giraffe kussen eronder brengt het geheel echt wild geluk. Dit hoefijzer is voor de coating gegraveerd met de tekst "Veel Geluk" en met het unieke designdisplay komt het hoefijzer prachtig tot zijn recht!

  Meer info
  € 35,00

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2