Meisje - Geboorte - Gelegenheden

Nederland Hufeisen Horseshoes Horseshoes

Meisje

Het is een meisje!

Hier vind u alle hoefijzers op een rij die geschikt zijn om te geven bij een geboorte van een meisje. U wenst én geeft er een leven lang geluk mee. Iets wat eeuwen geleden al een goed gebruik was. Hoefijzers brengen geluk en beschermen tegen het kwaad. Deze geluksbrengers zijn ook prachtig om te geven bij een doop of een eerste communie.

Is het een jongen? klik hier voor jongens hoefijzers.

Wilt u alle geboortehoefijzers zien? klik hier voor alle geboortehoefijzers.

Artikelen 1 tot 10 van 21 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Classy Girl

  2 review(s)

  Zacht Roze Gelukshoefijzer

  (Diep Rood Kussen)

  Dit is een ideaal geschenk om een pasgeboren meisje welkom te heten. Maar dit gelukspakket kan aan iedereen worden gegeven door de luxe uitstraling! U kunt een persoonlijke gelukwens in het ijzer laten graveren en met het unieke designdisplay komt het zacht roze hoefijzer prachtig tot zijn recht!

  Meer info
  € 37,50

 • Stardust

  Wit Gelukshoefijzer

  (Roze kussen met witte sterren)

  Dit gelukspakket met een wit gelukshoefijzer op een origineel roze kussen met witte sterren is echt trendy een cadeau. Dit hoefijzer is intensief schoongemaakt en daarna voorzien van een laag stralend wit. Laat de tekst "Home Sweet Home'" erin graveren en het is een ideaal verhuiscadeau. Ook om iemand beterschap te wensen is deze combinatie erg lief of misschien houdt u hem gewoon liever zelf.

  Meer info
  € 37,50

 • Noura

  Zacht roze Gelukshoefijzer

  (Harig zacht kussen)

  Het cadeautje voor een stoer, lief meisje. De haren van dit kussentje zijn echt super zacht en met het mooie hoefijzer gecoat in licht roze kleur, is dit echt een geweldig cadeau om te geven bij een geboorte, doop of voor een jarige vriendinnetje.

  Meer info
  € 37,50

 • Pearl of Asia

  Licht Roze Gelukshoefijzer

  (Roze Kussen met bloemen)

  De Parel van Azië (ook wel; "Pearl of Asia" genoemd) is een grote witte, zoutwaterparel met de glans van parelmoer. Deze eivormige barokparel werd in een oester gevonden en weegt 120 gram. Deze parel is wellicht de grootste natuurlijke parel die ooit ter wereld gevonden is. Wat ook een pareltje is, is deze lieve combinatie van een licht roze op een roze kussen met geborduurde bloemen. Met een originele tekst als gravering is dit pareltje enorm geschikt voor geboorte, verjaardag of jubileum.

  Meer info
  € 37,50

 • Geisha

  Wit Gelukshoefijzer

  (Roze Kussen met bloemen)

  Een geisha wordt beschouwd als een toonbeeld van schoonheid. De kenmerken voor de geisha zijn het wit gemaakte gezicht, rode lippen en mooi versierde kimono's. Wij hebben geprobeerd om deze elegante stijl terug te brengen in een gelukspakket, het spierwitte hoefijzer gecombineerd met een fel roze kussentje met geborduurde bloemen. Een klassiek cadeau voor een verjaardag, afscheid of beterschap.

  Meer info
  € 37,50

 • Starry Night

  1 review(s)

  Chromen Gelukshoefijzer

  (Zacht Roze Kussen met witte sterren)

  Dit is echt een sterren pakket, een glimmend chromen hoefijzer op een zacht roze kussen met witte sterren! Dit gelukshoefijzer is puur natuur en echt gebruikt, want iedereen weet dat alleen gebruikte hoefijzers geluk brengen. Deze uitvoering is intensief schoongemaakt en daarna voorzien van een glanzend chromen laag. Geweldig om cadeau te geven bij een jubileum, verjaardag of geboorte!

  Meer info
  € 37,50

 • Baby Girl on Wood

  Baby Girl on Wood

  (Natuur hoefijzer op een houten plankje)

  Helemaal van deze tijd: dit originele roze plankje met hoefijzer maakt de babykamer helemaal af. Een leuk en origineel cadeau die nog iets extra’s toevoegt aan de geboorte van de dochter, zusje, nichtje, buurmeisje, kleinkind of petekind, namelijk een garantie op levenslang geluk! Het ronde plankje wordt met de hand roze geschilderd en gegraveerd met de naam en de geboortedatum. Het gebruikte hoefijzer (want alleen gebruikte hoefijzers brengen geluk) wordt schoongemaakt en met hoefnagels aan het plankje bevestigd. Hiermee wordt het een compleet geboortecadeau of ideaal cadeau voor een doop.

  Meer info
  € 40,00

 • To the moon and back

  3 review(s)

  To the moon and back

  (Natuur hoefijzer op een houten plankje)

  Dit is een cadeau over liefde. De tekst "I love you to the moon and back" zijn prachtig gegraveerd in een rustieke plank, in een bijzonder design van de Thaise hand lettering artist Orawan Siripin. Met het natuur hoefijzer op het plankje en de letters "Good Luck" gegraveerd in de plank, is dit cadeau helemaal klaar om te geven voor die speciale persoon die deze liefde verdient.

  Wil je echt een persoonlijk cadeau: dan kunnen we ook een naam graveren in plaats van de tekst 'Good Luck'.

  Een perfect cadeau voor bij geboorte of voor je geliefde

  Meer info
  € 30,00

 • Wolkje

  1 review(s)

  Een snoezig naambordje voor de baby

  Dit prachtige wandbord wordt gegraveerd met de naam en geboortedatum van de baby. De gravering is speciaal: de letters worden diep in het hout uitgesneden door onze specialisten in het atelier. Keuze uit 3 prachtige kleuren die de gegraveerde sterren laten fonkelen.

  Meer info
  € 22,50

 • Pink Star

  Zacht roze Gelukshoefijzer

  (Roze kussen met witte sterren)

  Dit gelukspakket met een licht roze gelukshoefijzer op een origineel roze kussen met witte sterren is echt een cadeau van deze tijd. Deze hippe uitvoering is speciaal ontworpen voor alle kleine sterren; de pasgeboren (klein)dochter, nichtje, zusje, buurmeisje, petekind. Dit hoefijzer is intensief schoongemaakt en daarna voorzien van een laag zacht roze. In het hoefijzer kunt u haar voornaam en de geboortedatum laten graveren. Een geweldig om cadeau voor bij een geboorte, verjaardag of doopfeest

  Meer info
  € 37,50

Artikelen 1 tot 10 van 21 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3