Jongen - Geboorte - Gelegenheden

Nederland Hufeisen Horseshoes Horseshoes

Jongen

Het is een jongen!

Hier vind u alle hoefijzers op een rij die geschikt zijn om te geven bij een geboorte van een jongen. U wenst én geeft er een leven lang geluk mee. Iets wat eeuwen geleden al een goed gebruik was. Hoefijzers brengen geluk en beschermen tegen het kwaad. Deze geluksbrengers zijn ook prachtig om te geven bij een doop of een eerste communie.

Is het een meisje? klik hier voor meisjes hoefijzers.

Wilt u alle geboortehoefijzers zien? klik hier voor alle geboortehoefijzers.

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Kleine Krijger

  2 review(s)

  Zacht Blauw Gelukshoefijzer

  (Bedje van Stro)

  Dit gelukshoefijzer is voor de kleine krijgertjes. De zacht blauwe kleur van het ijzer ligt in een heerlijk geurend bedje van stro. Een lief, sterk, en gelukbrengend pakket! U kunt een persoonlijke gelukwens in het ijzer laten graveren en met het unieke designdisplay komt het hoefijzer prachtig tot zijn recht.

  Meer info
  € 35,00

 • To the moon and back

  To the moon and back

  (Natuur hoefijzer op een houten plankje)

  Dit is een cadeau over liefde. De tekst "I love you to the moon and back" zijn prachtig gegraveerd in een rustieke plank, in een bijzonder design van de Thaise hand lettering artist Orawan Siripin. Met het natuur hoefijzer op het plankje en de letters "Good Luck" gegraveerd in de plank, is dit cadeau helemaal klaar om te geven voor die speciale persoon die deze liefde verdient.

  Een perfect cadeau voor bij geboorte of voor je geliefde

  Meer info
  € 30,00

 • Baby Boy on Wood

  Baby Boy on Wood

  (Natuur hoefijzer op een houten plankje)

  Helemaal van deze tijd: dit originele plankje met hoefijzer maakt de babykamer helemaal af. Een leuk en origineel cadeau die nog iets extra’s toevoegt aan de geboorte van het zoontje, broertje, neefje, buurjongen, kleinkind of petekind, namelijk een garantie op levenslang geluk! Het ronde plankje wordt met de hand geschilderd en gegraveerd met de naam en de geboortedatum. Het gebruikte hoefijzer (want alleen gebruikte hoefijzers brengen geluk) wordt schoongemaakt en met hoefnagels aan het plankje bevestigd. Hiermee wordt het een compleet geboortecadeau of ideaal cadeau voor een doop.

  > Meer info
  € 40,00

 • Bright Star

  Chromen Gelukshoefijzer

  (Blauw kussen met witte sterren)

  Wie een vallende ster ziet mag één wens doen. Wie dit hoefijzer krijgt mag er veel meer wensen doen en misschien komen ze wel uit. Dit gelukshoefijzer is puur natuur en echt gebruikt, want iedereen weet dat alleen gebruikte hoefijzers geluk brengen. Deze uitvoering is intensief schoongemaakt en daarna voorzien van een laag chroom. Geweldig om cadeau te geven bij een jubileum, verjaardag of geboorte.

  Meer info
  € 37,50

 • Dolfje

  Zacht Blauw Gelukshoefijzer

  (Harig zacht kussen)

  Toen we deze geweldig zachte kussentjes maakten kwam er maar één beest bij ons op en dat was een wolf. En wie is nu het meest schattige wolfje dat we kennen? Juist. Daarom is het licht blauwe hoefijzer met deze zachte vulling een geweldig cadeau om te geven aan klein vriendje. Gegraveerd met zijn naam en geboortedatum, Grroooaawww, dat is een geweldig cadeau te geven bij een doopfeest of een geboorte.

  Meer info
  € 37,50

 • Wishing on a Star

  Wit Gelukshoefijzer

  (Blauw kussen met witte sterren)

  Dit gelukspakket met een wit gelukshoefijzer op een origineel blauw kussen met witte sterren is echt trendy een cadeau. Dit hoefijzer is intensief schoongemaakt en daarna voorzien van een laag stralend wit. Laat de tekst "Home Sweet Home'" erin graveren en het is een ideaal verhuiscadeau. Ook om iemand beterschap te wensen is deze combinatie erg lief of misschien houdt u hem gewoon liever zelf.

  Meer info
  € 37,50

 • Blue Star

  Zacht Blauw Gelukshoefijzer

  (Blauw kussen met witte sterren)

  Dit gelukspakket met een licht blauw gelukshoefijzer op een origineel blauw kussen met witte sterren is echt een cadeau van deze tijd. Deze hippe uitvoering is speciaal ontworpen voor alle kleine sterren; de pasgeboren (klein)zoon, neefje, broertje, buurjongetje, petekind. Dit hoefijzer is intensief schoongemaakt en daarna voorzien van een laag zacht blauw. In het hoefijzer kunt u zijn voornaam en de geboortedatum laten graveren. Een geweldig om cadeau voor bij een geboorte, verjaardag of doopfeest!

  Meer info
  € 37,50

 • Baby Giraffe

  Zacht Blauw Gelukshoefijzer

  (Giraffe Kussen)

  We hebben natuurlijk geen echte giraffes gebruikt voor dit kussentje, maar ze zijn wel heel erg leuk en zacht! Met een baby boy licht blauwe gelukshoefijzer wordt hij nog leuker en is het een perfect geboorte of doopcadeau. Kinderen vinden dit zachte vachtje geweldig. Het hoefijzer is intensief schoongemaakt en daarna voorzien van een laag zacht blauw. In het hoefijzer kunt u zijn voornaam en de geboortedatum laten graveren.

  Meer info
  € 37,50

 • Hippo

  Zacht Blauw Gelukshoefijzer

  (wit kussen)

  Speciaal voor de pasgeboren (klein)zoon, neefje, broertje, buurjongetje, petekind is er deze babyblauwe uitvoering op een spierwit wit kussentje. Dit hoefijzer is intensief schoongemaakt en daarna voorzien van een laag zacht blauw. In het hoefijzer kunt u zijn voornaam en de geboortedatum laten graveren. Een klassieker onder de geboortecadeau's, want wat is er mooier om iemand bij het begin van zijn leven geluk te geven? Een geweldig om cadeau voor bij een geboorte, verjaardag of doopfeest!

  Meer info
  € 37,50

 • Classy Boy

  3 review(s)

  Zacht Blauw Gelukshoefijzer

  (Blauw Kussen)

  Dit gelukspakket met een licht blauw gelukshoefijzer op een diep blauw kussen is echt een stijlvol cadeau. Wie van blauw houdt zal zeker gelukkig zijn met dit pakket vol geluk! U kunt een persoonlijke gelukwens in het ijzer laten graveren en met het unieke designdisplay komt het hoefijzer prachtig tot zijn recht.

  Meer info
  € 37,50

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2